Талановитий кулінар та учасник "Мастер Шеф" Володимир Троцький не перестає дивувати нас смачними рецептами.
Читайте також Як приготувати печиво Сабле з апельсином: рецепт від Лізи Глінської
Печиво кураб'є – улюблений смаколик кулінара, рецептом якого Володимир Троцький вирішив поділитися із читачами.
Не знаю, як вас, але мене це печиво зводить з розуму – це моя слабкість, – прокоментував Володимир Троцький.
Як приготувати пісочне печиво кураб'є вдома
- М'яке вершкове масло збиваємо із цукровою пудрою за допомогою блендера. Додаємо до маси білок та знову злегка збиваємо суміш.
- Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Додаємо до масляної суміші ванільний цукор та в 3-4 етапи всипаємо борошно. Щоб отримати красиву пісочну структуру тіста, замішувати його потрібно швидко.
- Готове тісто викладаємо у кондитерський мішок з насадкою "Зірка", в центрі печива робимо невелику ямку та викладаємо густе варення.
- Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте печиво з варенням протягом 10-12 хвилин. Смачного!