Смачніших не куштували: рецепт реберець, що тануть в роті

17 лютого 2023, 11:58
Читать новость на русском

Попереду вихідні, а це означає, що настав час приготувати щось особливе. Наприклад, реберця в сливовому соусі.

Це найсмачніші ребра, які вам доведеться скуштувати, вони просто "тануть в роті", ніжні, соковиті, вміру гостренькі.

Читайте також Готуй без напруги: страви з курятини, на які знадобиться до 25 хвилин

Подавайте їх до будь-якого гарніру: печеної чи смаженої картоплі, маринованих овочів чи свіжого салату. Вони ідеально підійдуть як до буденного столу, так і святкового.

Рецепт реберець зі свинини

  • Час: 8 годин
  • Порції: 4
Інгредієнти:
 – 1 кілограм реберець;
 – олія;
 – спеції: паприка, червоний перець, часник сухий, цукор, сіль по 1,5 чайної ложки;
 – 30 мілілітрів лимонного соку;
 – 15 грамів соєвого соусу;
 – 75 грамів сливового варення;
 – 15 грамів імбиру.

Приготування:

  • Свинні ребра миємо, очищаємо та нарізаємо порційно по 1 – 2 кісточки. Змащуємо олією та обвалюємо у спеціях. Залишаємо маринуватися. Далі викладаємо в глибше деко на фольгу. Зверху прикриваємо фольгою і запікаємо в розігрітій до 160 духовці 2 години.

  • В сливове варення додаємо лимонний сік, дрібно тертий імбир і соєвий соус, гарно вимішуємо.
  • Дістаємо ребра, знімаємо верхню фольгу, змащуємо їх соусом і відправляємо в духовку ще на 15 хвилин при 180 градусах.

Смачного!