Соковиті ковбаски, ніжні котлети у вершковому соусі чи кебаб з рум’яною скоринкою можна приготувати навіть тоді, коли до планового вимкнення електроенергії залишається 30 хвилин.
Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному
Це можливо з ТМ "Наша Ряба Апетитна", в асортименті якої є свіжа та готова до приготування курятина на будь-який смак. Тож все, що вам залишається зробити – тільки відкрити упаковку курячого кебаба, котлет чи ковбасок та відправити все на сковорідку або ж у духовку. Доповніть ці м’ясні страви улюбленими овочами чи салатом з квашеної капусти – і вуаля, смачний обід чи вечеря вже на вашому столі.
А як їх готувати, щоб і рум’яна скоринка була, і ніжність курятини відчувалась, – розповідаємо у покрокових рецептах.
Кебаб на сковорідці з овочами
Час: 10 хвилин
Порції: 2 – 4
Кебаб на сковорідці з овочами / Фото Shutterstock
Приготування:
- Розігріваємо сковорідку з олією та викладаємо курячий кебаб. За бажанням перед приготуванням можна додати шпажки до продукту ТМ "Наша Ряба Апетитна", проте це робити не обов’язково: без них кебаб так само зручно і смачно їсти.
- Обсмажуємо кебаб з обох сторін до рум'яної скоринки 7 хвилин.
- Нарізаємо перці тонкими смужками, готуємо їх на сковорідці 2 – 3 хвилини.
- Цибулю очищаємо і нарізаємо смужками.
- Змішуємо теплий оцет, цукор і сіль, в яких маринуємо цибулю 5 хвилин. Зливаємо рідину.
- Викладаємо перець на лаваш, зверху мариновану цибулю та гарячий курячий кебаб. Посипаємо нарізаною зеленню.
Запечені котлети у вершковому соусі
Час: 25 хвилин
Порції: 4
Запечені котлети у вершковому соусі / Фото Shutterstock
Приготування:
- Викладаємо курячі котлети у жаротривку форму.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- Змішуємо вершки з подрібненим часником та спеціями. Заливаємо соусом котлети та відправляємо все в духовку на 25 хвилин.
- Готову страву посипаємо дрібно нарізаною зеленню. Запечені котлети у вершковому соусі можна подавати з будь-яким гарніром чи овочами.
Соковиті ковбаски з квашеною капустою
Час: 20 хвилин
Порції: 4
Соковиті ковбаски з квашеною капустою / Фото Shutterstock
Приготування:
- Розігріваємо сковорідку на середньому вогні. Змащуємо олією та обсмажуємо курячі ковбаски 20 хвилин до готовності.
- Квашену капусту заправляємо олією, перемішуємо. За бажанням можна додати насіння льону та дрібно нарізану цибулю.
- Подаємо готові ковбаски з улюбленим соусом, дрібно нарізаною зеленню та салатом із квашеної капусти.
Нехай смакує!