Риба з овочами: як зробити зі звичайного хека справжню ресторанну страву

9 березня 2024, 17:44
Читать новость на русском

Джерело:

Obozrevatel

Навіть звичайний хек можна приготувати дуже смачно. Спробуйте втілити в життя цей рецепт з овочами.

У вас вийде корисна, а головне смачна страва. Треба лише не пересмажити рибу та не скупитися на спеції.

Буде смачно "Водний Світ" дарує відчуття свята: що особливого приготувати з морепродуктами

Хек з овочами

  • Час: 1 година 50 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм хека;
– 2 морквини;
– 2 цибулини;
– 2 зубчики часнику;
– 70 – 80 грамів томатної пасти;
– 1 столова ложка борошна;
– спеції, олія до смаку;
– 1 столова ложка цукру. Навіть якщо крабових паличок немає в інгредієнтах страви, як можна не поставити їх у свій кошик? Особливо, якщо це крабові палички ТМ "Водний Світ", які мають унікальний ніжний смак, який неможливо переплутати з іншим. Адже крабові палички "Водний Світ" люблять усі!

Приготування:

  1. Наріжте очищену цибулю кубиком, а моркву – брусочками.
  2. Почистьте, помийте та випатрайте рибу. Поріжте тушку на шматочки. Кожен обваляйте в борошні, після чого відправте хек на розпечену пательню з олією.
  3. Обсмажте рибу з двох сторін, але не доводьте її до повної готовності.
  4. На іншій пательні обсмажте овочі. Далі додайте подрібнений часник, сіль, цукор, томатну пасту, борошно, спеції та близько 200 мілілітрів води. Тушкуйте соус 5 – 10 хвилин.
  5. Викладіть рибу в каструлю, а поверх вилийте соус. Тушкуйте 1,5 години на повільному вогні.

Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачну рибу під шубою в духовці.