Рулетики зі скумбрії та песто з петрушки – це не просто страва на щодень, це справжня насолода для рецепторів з простих продуктів. За бажанням рибу можна додатково нафарширувати тушкованою морквою, або залишити все як є.

Читайте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні чи в духовці

Страви з риби потрібно вживати щотижня, але не завжди в бюджеті знайдуться кошти, адже це задоволення не з дешевих. Спробуйте доступний варіант – скумбрію. Смачно і бюджетно.

Рецепт рулетиків зі скумбрії

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Рибу розділяємо на філе: відрізаємо голову та хвіст, робимо надріз черева, видаляємо нутрощі. Далі розрізаємо по хребту. М'ясо скумбрії легко відділяється від кісток. Видаляємо дрібні кісточки.
  • Петрушку, часник, олію, сіль та перець відправляємо в блендер та перебиваємо до стану соусу. Додаємо сир і перемішуємо.
  • Змащуємо м'ясну частину риби соусом з петрушки, закручуємо рулетом, фіксуємо зубочисткою та відправляємо в заздалегідь розігріту духову до 200 градусів на 15 хвилин. Рибку ставимо на відстані одне від одного, щоб шкірка не прилипла.
  • Готову рибку смакуємо з рисом, кус-кусом та овочами️.

Смачного!