Домашнє засолене сало – справжня насолода. Його не тільки просто та легко готувати, а й зручно зберігати. Обирайте для соління шматочки не товще 4 – 5 сантиметрів, щоб воно гарно рівномірно просолилося.

Читайте також Нестандартні рецепти страв із курячими котлетами, які посмакують усім

Подавайте сало тоненькими шматочками до святкового чи буденного столу, або просто смакуйте його з ароматним хлібом.

Рецепт засоленого сала з паприкою

  • Час: 2 – 3 дні
  • Порції: 2

Приготування:

  • Беремо шматок сала та обвалюємо його в солі.Далі з усіх боків слід обсипати солодкою паприкою.
  • Перекладаємо сало в контейнер з кришкою, закриваємо та відправляємо в холодильник на 2 – 3 дні.
  • Дістаємо сало з холодильника: якщо воно тверде, то воно готове. Обтрусіть зайву сіль і зберігайте в холодильнику чи в морозилці.

Смачного!