3 квітня,
06:35
Кулінарні нотки весни: салат з редиски та яєць
Джерело:
BeszamelСмачний салат з яйцями, огірком і хрусткою редькою – це страва, яка сподобається кожному. Він не тільки смачний, його перевагою також є час і простота приготування.
Час приготування салату – кілька хвилин, не враховуючи варіння яєць. Він дозволяє смачно перекусити, не витрачаючи багато часу та не чаклуючи біля плити.
Цікаво 4 рецепти з оселедцем ТМ "Водний Світ", від яких усі будуть в захваті
Салат з редиски та яєць
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 3
– 4 зварених на "круто" яйця;
– 1 пучок редиски;
– 1 половий огірок;
– 1 пучок шніт-цибулі;
– 1 столова ложка майонезу;
– 1 столова ложка грецького йогурту.
Приготування:
- Змішайте майонез з грецьким йогуртом.
- Приправте сіллю і перцем.
- Розріжте яйця на четвертинки і помістіть їх у миску.
- Редис і очищений огірок наріжте кубиками.
- Цибулю подрібніть.
- Додайте інгредієнти до яєць і перемішайте.
- Влийте соус і ретельно перемішайте.
- Подавайте з улюбленим хлібом.