Погодьтеся, що домашні цукерки не тільки смачніші за магазинні, а ще й корисніші, адже ви готуєте їх без додавання хімічних домішок та стабілізаторів.
Читайте також Рецепт млинців на кефірі з бананами та шоколадною пастою від Лізи Глінської
Володимир Ярославський поділився з читачами рецептом шоколадних цукерок, які він частенько готує власноруч вдома.
Я дуже люблю шоколад, тому сьогодні хочу поділитися з вами рецептом надзвичайно смачних цукерок. Вони просто неймовірні. А все тому, що я додав туди один секретний інгредієнт, – зазначив шеф-кухар.
Рецепт шоколадних цукерок
Віскі – мій секретний інгредієнт, який надасть цукеркам особливого смаку. Я вирішив обрати ірландський віскі, тому що він має легкий після смак чорного шоколаду та насичений кавовий аромат, – прокоментував Володимир Ярославський.
- Прогрійте вершки на водяній бані, додайте до них шоколад та солену карамель. Ретельно перемішайте ганаш вінчиком.
- Готову шоколадну масу розлийте по формах та залишіть охолонути.
- Шоколадний ганаш загущується до 24 годин. Як тільки ганаш загуснув сформуйте кульки і знову відправив в холод.
- Покрийте цукерки какао або шоколадом.
- Зберігати цукерки можна в холодильнику до 2-х тижнів. Смачного!