Погодьтеся, що домашні цукерки не тільки смачніші за магазинні, а ще й корисніші, адже ви готуєте їх без додавання хімічних домішок та стабілізаторів.

Читайте також Рецепт млинців на кефірі з бананами та шоколадною пастою від Лізи Глінської

Володимир Ярославський поділився з читачами рецептом шоколадних цукерок, які він частенько готує власноруч вдома.

Я дуже люблю шоколад, тому сьогодні хочу поділитися з вами рецептом надзвичайно смачних цукерок. Вони просто неймовірні. А все тому, що я додав туди один секретний інгредієнт, – зазначив шеф-кухар.

Рецепт шоколадних цукерок

Віскі – мій секретний інгредієнт, який надасть цукеркам особливого смаку. Я вирішив обрати ірландський віскі, тому що він має легкий після смак чорного шоколаду та насичений кавовий аромат, – прокоментував Володимир Ярославський.

  1. Прогрійте вершки на водяній бані, додайте до них шоколад та солену карамель. Ретельно перемішайте ганаш вінчиком.
  2. Готову шоколадну масу розлийте по формах та залишіть охолонути.
  3. Шоколадний ганаш загущується до 24 годин. Як тільки ганаш загуснув сформуйте кульки і знову відправив в холод.
  4. Покрийте цукерки какао або шоколадом.
  5. Зберігати цукерки можна в холодильнику до 2-х тижнів. Смачного!