Кожна досвідчена господиня має свій особливий рецепт сирника, інколи він може передаватися із покоління у покоління. Головна проблема, з якою можна зустрітися в процесі його приготування – десерт може вийти надто сухим. Аби цьому запобігти, для десерту варто брати заморожений сир.

Читайте також Важливий вибір для малюка: з якого м'яса краще починати перший прикорм

Сирник із замороженого сиру: рецепт

Час: 1 година 30 хвилин

Порцій: орієнтовно для 8 осіб

Десерт, який подобається усім / Фото Unsplash

Інгредієнти:

Низ (основа)

  • шоколадне печиво / бісквіти – 120 грамів;
  • вершкове масло – 35 грамів.

Сирна маса

  • 800 грамів сиру (після розморожування);
  • 3 столові пудингу з ванільним смаком (можна додати більше, якщо сир після розморожування надто рідкий);
  • 160 грамів звичайного цукру;
  • пакетик ванільного цукру;
  • яйця – 3.

Глазур

  • вершкове масло – 20 грамів;
  • цукор – 4 – 5 чайних ложок;
  • какао – 3 чайні ложки;
  • холодне молоко – 1 столова ложка.

Приготування:

  1. Спочатку готуємо основу. Кришимо печиво та з'єднуємо з розм'якшеним маслом. Викладаємо на дно форми, добре розминаємо та ставимо у холодильник.
  1. Тепер беремося за сирну масу. Усі інгредієнти для неї з'єднуємо в одній мисці та вимішуємо до однорідності. Виливаємо у форму, в якій ми заготували "дно".
  2. Випікаємо сирник приблизно годину при температурі 170 градусів. Під решітку ставимо окріп, налитий у більшу форму, сотейник або іншу ємність. Після готовності прибираємо на кілька годин у холодильник.
  3. Прикрашаємо сирник глазур'ю. Всі інгредієнти кладемо в одну ємність, доводимо до кипіння та варимо до легкого загустіння. Поливаємо глазур'ю чізкейк, за бажанням мона прикрасити десерт горіхами.

Смачного!