Сезонна випічка: рецепт простого пирога з гарбуза
17 жовтня 2022,
15:45
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Cooking by YuliyaВосени великий вибір гарбузів, але ж що з них готувати, коли каші та пюре вже набридли? У нас є чудовий варіант солодкої випічки з гарбуза – пиріг з горішками та прянощами.
Гарбузовий пиріг – відмінний варіант для простої домашньої випічки на швидкуруч. Це чудовий рецепт для використання духовки, адже вона завершить його самостійно, а у вас залишиться час на відпочинок.
Читайте також Британська класика: рецепт пирога вівчаря з картопляним пюре і яловичим фаршем
Рецепт гарбузового пирога
- Час: 60 хвилин
- Порції: 6
– 2 курячих яйця;
– 120 грамів цукру;
– 100 грамів вершкового масла (розтопленого);
– 200 грамів пшеничного борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача для тіста;
– 250 грамів натертого гарбуза
– мелений імбир;
– мелена кориця;
– мелений мускатний горіх;
– улюблені горішки.
Приготування:
- Для початку курячі яйця потрібно збити з цукром до білої маси. Далі додати розтоплене вершкове масло та знову збити.
- До маси потрібно додати борошно та розпушувач і спеції. Знову все збити до однорідної маси і висипати натертий гарбуз і перемішати.
- Вилийте тісто у жаротривку форму для пирога та розрівняйте. Розігрійте духовку до 170 градусів та випікайте пиріг 40 хвилин.
- Готовий пиріг охолодіть та подавайте до столу.
Смачного!