Цей соус ідеально підходить не тільки до салату Кобб, його можна також подавати до риби, овочів або намазувати на хрумкі грінки.

Читайте також Рецепт пісного майонезу на аквафабі без яєць та молока від Лізи Глінської

Володимир Ярославський впевнений, що цей соус сподобається вам та доповнюватиме улюблені салати і страви.

До речі, існує думка, що саме на основі цього соусу винайшли рецепт заправки для салату Цезар.

Рецепт соусу для салату Кобб

  1. Додайте до жовтків гірчицю, подрібнений часник, сіль та цукор – збийте суміш вінчиком.
  2. Тонкою цівкою додайте рослинну олію до суміші та продовжуйте активно вимішувати вінчиком.
  3. Коли соус загусне додайте йогурт та обережно вимішайте його.
  4. Додайте до соусу дрібно нарізану цибулю, всі спеції на ваш смак та заправте соєвим соусом та вустерського соусу.
  5. Подавайте готовий соус до салату Кобб або до інших свіжих салатів. Смачного!

За бажанням, можна додатково додати до соусу кілька шматочків голубого сиру – так його смак буде пікантним.