Легкий рецепт страви зі спаржі та бекону, що підійде до святкового столу

21 травня 2021, 10:51
Читать новость на русском

Сезон спаржі триває до кінця червня, поспішайте приготувати смачні страви з цього корисного продукту та насолодитися нереальним смаком.

Для приготування святкової страви зі спаржі вам потрібно мінімум часу та продуктів. Ми впевнені, що вам сподобається результат!

Читайте також Рецепт молодої капусти на грилі з червоною ікрою та яблучним пюре від шеф-кухаря Алекса Якутова

Рецепт страви зі спаржі

Інгредієнти:
 – зелена спаржа;
 – бекон;
 – сир Пармезан;
 – оливкова олія;
 – спеції на ваш смак.
  1. Помийте та почистіть спаржу ножем для овочів.
  2. Загорніть спаржу у скибочки бекону.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть на деко шар пергаменту для випікання та змастіть його оливковою олією.
  4. Викладіть спаржу в беконі на деко та випікайте 8 – 10 хвилин.
  5. Готову спаржу посипте сиром Пармезан та заправте спеціями на ваш смак.
  6. Подавайте страву гарячою до столу. Смачного!