Цвітна капуста в клярі може бути цікавою закускою до буденного чи святкового столу. Таку страву швидко готувати, а смак ви ще довго не зможете забути.
Читайте також Знадобиться всього 30 хвилин: рецепти смачних курячих ковбасок на пательні чи в духовці
Обов'язково приготуйте її та подавайте з часниковим соусом: з'єднайте вичавлений часник, майонез та трішки чорного перцю.
Рецепт цвітної капусти в клярі
- Час: 30 хвилин
Приготування:
- Розділяємо цвітну капусту на суцвіття та відварюємо майже до готовності у киплячій підсоленій воді.
- Для кляру беремо яйця, молоко, трішки борошна. Кляр має вийти за густотою як сметана, не рідкий та не густий.
- Кількість молока та яєць залежить від кількості вашої порції.
- Обсмажуємо капусту в клярі на сковорідці та перекладаємо у посудину з кришкою.
- Нарізаємо дрібно цибульку, зелень, часник і все додаємо до капусти, та трішки зверху солимо.
Смачного!