Рецепт веганського паштету з тофу: швидко, легко і дієтично

7 жовтня 2021, 20:35
Читать новость на русском

Щоб приготувати веганську закуску до столу вам потрібно всього кілька хвилин та прості й доступні інгредієнти. Паштет з тофу це не тільки смачно, а й швидко!

З тофу можна приготувати будь-що: стейк, додати до салату або приготувати паштет. Така закуска відмінно підійде як до буденного столу, так і для святкового.

Читайте також Дитячі страви з куркою на щодень: соковиті мітболи, наґетси та котлети із сирною начинкою

Викладіть паштет на хлібець чи веганський хліб, рясно змастіть паштетом та додайте шматочки авокадо, помідор або свіжі листя салату чи руколи.

Рецепт паштету з тофу

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2


Паштет з тофу / Фото Fat Killers

Інгредієнти:
 – 250 г тофу;
 – 1 середній помідор;
 – паприка;
 – 3 ст. л. лимонного соку;
 – чорний мелений перець;
 – сіль;
 – 1 зубчик часнику.

Приготування:

  1. Бланшуйте помідор в окропі протягом 1 хвилини. Зніміть шкірку.
  1. Наріжте помідор дрібними кубиками.
  1. Сир тофу наріжте шматочками.


Паштет з тофу / Фото Fat Killers

  1. З'єднайте всі інгредієнти в мисці, заправте спеціями та вичавіть часник.

  1. Перебийте інгредієнти в блендері до однорідної маси.
  1. Подавайте паштет на хрумких хлібцях з мікрозеленню. Смачного!