З тофу можна приготувати будь-що: стейк, додати до салату або приготувати паштет. Така закуска відмінно підійде як до буденного столу, так і для святкового.

Читайте також Дитячі страви з куркою на щодень: соковиті мітболи, наґетси та котлети із сирною начинкою

Викладіть паштет на хлібець чи веганський хліб, рясно змастіть паштетом та додайте шматочки авокадо, помідор або свіжі листя салату чи руколи.

Рецепт паштету з тофу

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2


Паштет з тофу / Фото Fat Killers

Приготування:

  1. Бланшуйте помідор в окропі протягом 1 хвилини. Зніміть шкірку.
  1. Наріжте помідор дрібними кубиками.
  1. Сир тофу наріжте шматочками.


Паштет з тофу / Фото Fat Killers

  1. З'єднайте всі інгредієнти в мисці, заправте спеціями та вичавіть часник.
  1. Перебийте інгредієнти в блендері до однорідної маси.
  1. Подавайте паштет на хрумких хлібцях з мікрозеленню. Смачного!