Не турбуйтеся: наш рецепт є домашньою альтернативою фастфуду. Головне – підібрати якісні інгредієнти для приготування бургера. Як це зробити, розповідаємо далі.

Більше Швидко та ситно: як приготувати традиційні німецькі ковбаски на сковорідці

Як приготувати смачний яловичий бургер для дітей

Щоб приготувати святковий домашній бургер, слід дотримуватися кількох рекомендацій:

  • Відмовтеся від готових соусів. Залежно від уподобань дитини, замініть їх домашнім кетчупом або соусом зі спеціями на основі сметани.
  • Знайдіть корисні альтернативи. Замість плавленого сиру, який зазвичай додають у фастфуді, покладіть у бургер кілька скибок голландського сиру.
  • Заберіть з рецепта зайве. Традиційно у бургери додають цибулю, мариновані огірки та гірчицю. Але якщо ваша дитина не любить цих продуктів, краще обійтися без них.
  • Щоб бургер був смачним та соковитим, використовуйте котлети із високоякісної яловичини.

Рекомендуємо звернути увагу на ТМ Skott Smeat, яка спеціалізується на виробництві 100% фермерської яловичини та смачних напівфабрикатів із неї. На виробництві впроваджені вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) та Система управління безпечністю харчових продуктів, а також здійснюється постійний контроль за дотриманням їх виконання. Тому можна бути певними: в кожній упаковці ТМ Skott Smeat тільки свіже та якісне м’ясо.

Охолоджені котлети для бургерів зі 100% фермерської яловичини / Фото ТМ Skott Smeat

У лінійці бренду представлені як охолоджені, так і заморожені котлети для бургерів зі 100% фермерської яловичини. Вам залишається лише посмажити їх та з'єднати з іншими інгредієнтами. Це звільняє так багато часу, який значно приємніше присвятити дітям: розпакувати разом подарунки від Миколая, випробувати нові ігри та просто розділити із найріднішими святкові емоції.

Заморожені котлети для бургерів зі 100% фермерської яловичини / Фото ТМ Skott Smeat

Перетворити цей продукт на неймовірно смачний бургер для дітей допоможуть кілька простих лайфкахів від Skott Smeat. А що ще потрібно, окрім яловичої котлети – дізнайтеся у нашому рецепті.

Рецепт святкових бургерів для дітей

Час: 30 хвилин
Порції: 2


Зекономте час на приготуванні котлет та присвятіть час дітям / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розрізаємо булочки повздовж та обсмажуємо на вершковому маслі, щоб утворилася хрумка скоринка. Перекладаємо їх на тарілку.
  2. На добре розігрітій сковорідці обсмажуємо яловичі котлети по 3 – 5 хвилин з кожного боку.
  3. Для соусу нарізаємо дрібними кубиками огірок, змішуємо з вичавленим часником та дрібно нарізаною зеленню. Заправляємо сметаною чи йогуртом і додаємо спеції.
  4. На низ булочки викладаємо трішки гірчиці, скибку сиру. Зверху – гарячу котлету та накриваємо другою скибкою сиру.
  5. Нарізаємо томати кружальцями, кладемо зверху, далі листок салату та поливаємо соусом.
  6. Накриваємо все верхівкою булочки та подаємо до столу.

Гарантуємо: неймовірний смак фермерської яловичини від Skott Smeat так сподобається вашим дітям, що вони з'їдять усе до останньої крихти, а цей рецепт бургера ще неодноразово допоможе створити атмосферу справжнього свята!


Смак фермерської яловичини від Skott Smeat сподобається вашим дітям / Фото Shutterstock