Рецепт від Миколайчика: святкові яловичі бургери з сиром

17 грудня 2022, 11:15
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

День Святого Миколая – улюблене свято українських дітей. І щоб воно запам'яталося не лише подарунками, знайденими під подушкою, пропонуємо порадувати дітлахів бургерами із яловичиною і сиром.

Не турбуйтеся: наш рецепт є домашньою альтернативою фастфуду. Головне – підібрати якісні інгредієнти для приготування бургера. Як це зробити, розповідаємо далі.

Більше Швидко та ситно: як приготувати традиційні німецькі ковбаски на сковорідці

Як приготувати смачний яловичий бургер для дітей

Щоб приготувати святковий домашній бургер, слід дотримуватися кількох рекомендацій:

  • Відмовтеся від готових соусів. Залежно від уподобань дитини, замініть їх домашнім кетчупом або соусом зі спеціями на основі сметани.
  • Знайдіть корисні альтернативи. Замість плавленого сиру, який зазвичай додають у фастфуді, покладіть у бургер кілька скибок голландського сиру.
  • Заберіть з рецепта зайве. Традиційно у бургери додають цибулю, мариновані огірки та гірчицю. Але якщо ваша дитина не любить цих продуктів, краще обійтися без них.
  • Щоб бургер був смачним та соковитим, використовуйте котлети із високоякісної яловичини.

Рекомендуємо звернути увагу на ТМ Skott Smeat, яка спеціалізується на виробництві 100% фермерської яловичини та смачних напівфабрикатів із неї. На виробництві впроваджені вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) та Система управління безпечністю харчових продуктів, а також здійснюється постійний контроль за дотриманням їх виконання. Тому можна бути певними: в кожній упаковці ТМ Skott Smeat тільки свіже та якісне м’ясо.

 Охолоджені котлети для бургерів зі 100% фермерської яловичини / Фото ТМ Skott Smeat

У лінійці бренду представлені як охолоджені, так і заморожені котлети для бургерів зі 100% фермерської яловичини. Вам залишається лише посмажити їх та з'єднати з іншими інгредієнтами. Це звільняє так багато часу, який значно приємніше присвятити дітям: розпакувати разом подарунки від Миколая, випробувати нові ігри та просто розділити із найріднішими святкові емоції.

Заморожені котлети для бургерів зі 100% фермерської яловичини / Фото ТМ Skott Smeat

Охолоджені та заморожені котлети від ТМ Skott Smeat можна придбати у найближчому до вас супермаркеті мережі АТБ, Auchan, VARUS, METRO, "Велмарт", "Файно маркет" та "МегаМаркет". Ознайомитися із процесом виробництва котлети можна за посиланням.

Перетворити цей продукт на неймовірно смачний бургер для дітей допоможуть кілька простих лайфкахів від Skott Smeat. А що ще потрібно, окрім яловичої котлети – дізнайтеся у нашому рецепті.

Рецепт святкових бургерів для дітей

Час: 30 хвилин
Порції: 2


Зекономте час на приготуванні котлет та присвятіть час дітям / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– упаковка яловичих котлет ТМ Skott Smeat, охолоджених або заморожених;
– дві булочки з кунжутом;
– салат айсберг;
– томат;
– 4 скибки твердого сиру;
– вершкове масло;
– гірчиця (за бажанням).

Для соусу:

– 100 грамів грецького йогурту або сметани;
– половинка свіжого огірка;
– 1 зубчик часнику;
– кріп або кінза, якщо дитина полюбляє зелень;
– сіль;
– чорний мелений перець.

Приготування:

  1. Розрізаємо булочки повздовж та обсмажуємо на вершковому маслі, щоб утворилася хрумка скоринка. Перекладаємо їх на тарілку.
  2. На добре розігрітій сковорідці обсмажуємо яловичі котлети по 3 – 5 хвилин з кожного боку.
  3. Для соусу нарізаємо дрібними кубиками огірок, змішуємо з вичавленим часником та дрібно нарізаною зеленню. Заправляємо сметаною чи йогуртом і додаємо спеції.
  4. На низ булочки викладаємо трішки гірчиці, скибку сиру. Зверху – гарячу котлету та накриваємо другою скибкою сиру.
  5. Нарізаємо томати кружальцями, кладемо зверху, далі листок салату та поливаємо соусом.
  6. Накриваємо все верхівкою булочки та подаємо до столу.

Гарантуємо: неймовірний смак фермерської яловичини від Skott Smeat так сподобається вашим дітям, що вони з'їдять усе до останньої крихти, а цей рецепт бургера ще неодноразово допоможе створити атмосферу справжнього свята!


Смак фермерської яловичини від Skott Smeat сподобається вашим дітям / Фото Shutterstock