Засолена червона риба – королева святкових закусок. Завдяки покроковому рецепту, ви зможете насолити рибу вдома, насолоджуючись кожним шматком цього делікатесу.
Цікаво Експериментувати краще з "Легко!": топ-3 закуски з нагетсами, які вразять смаком
Рецепт засоленої риби
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Така смакота / Фото unsplash
Приготування:
- Підготуйте рибу, видаливши зайві кісточки та шкіру, якщо це необхідно.
- Суміш солі, цукру та чорного перцю, змішайте в мисці.
- Розріжте рибу на порції або залиште її цілою, якщо це бажаєте.
- Обсипте рибу солевою сумішшю з усіх боків, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні.
- Полийте рибу лимонним соком.
- Заверніть рибу у плівку або фольгу.
- Покладіть у глибоку миску чи дерев'яну коробку і помістіть у холодильник на 24 години.
- Після 24 годин вийміть рибу, видаліть залишки солі та спецій. Риба готова до подачі!