Треба скуштувати все: чебуреки з м'ясним фаршем, сиром, вишнями та грибами

31 серпня 2021, 18:31
Читать новость на русском

Чи знайдеться у світі людина, яка, наминаючи чебуреки, не просила б іще? Ми теж обожнюємо ці хрумкі, соковиті смаколики. Тож вирішили поділитися з вами рецептами своїх улюблених начинок. Дуже радимо вишневу: це нереально смачно!

Ми ладні їсти чебуреки хоч щодня. Головне – змінювати начинки! А їх дуже багато – кожен знайде свій улюблений смак.

Читайте також Небанальні страви з маринованою куркою: китайська локшина, пряний рис та лаваш із баклажанами

Ось наші топові начинки для чебуреків і правильний рецепт тіста. Не гаймо часу, хутчіш на кухню – готувати улюблену страву дитинства!

Рецепт тіста на чебуреки

  • Час: 1 година
  • Порції: 6 – 8


Чебуреки / Фото Особлива

Інгредієнти:
– 400 г борошна;
– 200 мл окропу;
– 10 г солі;
– 20 г цукру;
– 30 мл горілки;
– 30 мл олії.

Приготування:

  1. Розчиніть в окропі сіль і цукор, додайте борошно, олію та горілку.
  2. Замісіть тісто.
  3. Обгорніть тісто харчовою плівкою й відправте до холодильника на 1 годину відпочити.
  4. Відокремте від загальної маси тіста невеликий шматочок і тонко розкачайте.

Чебуреки з м'ясним фаршем на ваш смак

  • Час: 1 година
  • Порції: 6


Чебуреки з м'ясом / Фото Кулінар

Інгредієнти для начинки:
– 800 г фаршу з яловичини, курятини чи баранини (українські чебуреки можуть бути й зі свининою);
– 1 ріпчаста цибулина;
– 2 зубчики часнику;
– 20 г кінзи;
– 100 мл води;
– 4 г солі;
– 3 г меленого чорного перцю.

Приготування:

  1. Щоб приготувати начинку для чебуреків, змішайте фарш із дрібно нарізаними часником, цибулею та кінзою. Поперчіть, посоліть і додайте води. Гарно все вимішайте до однорідної консистенції.
  1. Викладіть у центр тіста 1 – 2 столові ложки фаршу й сформуйте чебурек. Ретельно з'єднайте краї тіста за допомогою виделки.
  1. Розігрійте олію й обсмажте чебуреки у фритюрі. 
  1. Викладіть готові чебуреки на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію. Страва готова.

Смачного!

Читайте також Мастер Шеф 11 сезон 1 випуск: як зірки шоу-бізу та відомі тіктокери виборювали місце на шоу

Чебуреки з 4 сири"

  • Час: 1 година
  • Порції: 6 – 8


Чебуреки із сиром / Фото 1000 меню

Інгредієнти для начинки:
 – 200 г сиру моцарела;
 – 80 г блакитного сиру;
 – 200 г сиру сулугуні;
 – 50 – 60 г сиру пармезан.

Приготування:

  1. Тісто для чебуреків приготуйте аналогічно першому рецепту.
  1. Натріть на тертці моцарелу та сулугуні.
  1. Блакитний сир подрібніть руками на маленькі шматочки.
  1. Сир пармезан натріть на тертці або за допомогою спеціального ножа для сиру.
  1. Змішайте всі чотири сири у мисці та викладіть в центр розкачаного тіста для чебуреків.
  1. Ретельно защепіть краї тіста за допомогою виделки.
  1. Розігрійте олію й обсмажте чебуреки у фритюрі.
  1. Викладіть готові чебуреки на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію. Страва готова.

Смачного!

Чебуреки з печерицями та курятиною

  • Час: 1 година
  • Порції: 6 – 8


Чебуреки з грибами / Фото Скарбничка кухаря

Інгредієнти для начинки:
– 400 г відвареної курятини;
– 500 г печериць;
– 200 г сиру сулугуні;
– 1 ріпчаста цибулина;
 – сіль – на ваш смак;
 – мелений чорний перець – на ваш смак;
 – естрагон – на ваш смак.

Приготування:

  1. Ретельно почистіть гриби від шкірки, а цибулю від лушпиння.

  1. Наріжте цибулю дрібними кубиками, обсмажте на сковорідці з додаванням олії. Додайте нарізані шматочками гриби та перемішайте.
  1. Посоліть та поперчіть начинку, додайте сухого естрагону та перемішайте.
  1. Подрібніть курочку на довільні шматочки та з'єднайте з грибами, перемішайте начинку.
  1. Натріть сир на грубій тертці, з'єднайте з куркою та грибами, перемішайте та викладіть на тісто.
  1. Ретельно защепіть краї тіста за допомогою виделки.
  1. Розігрійте олію й обсмажте чебуреки у фритюрі.
  1. Викладіть готові чебуреки на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію. Страва готова.

Смачного!

Чебуреки з вишнями та корицею

  • Час: 1 година
  • Порції: 6 – 8


Чебуреки з вишнями / Фото Барон фуд

Інгредієнти:
 – консервовані вишні у своєму соку;
 – кориця;
 – 1 ст. л. цукру.

Приготування:

  1. Відцідіть вишні від соку. Викладіть їх у сотейник і посипте цукром.

  1. Прогрійте вишню з цукром на маленькому вогні, якщо не достатньо рідини з ягід – влийте трішки соку.
  1. Посипте вишні корицею, перемішайте й зніміть з плити.
  1. Викладіть вишні на тісто й міцно з'єднайте виделкою краї.
  1. Розігрійте олію й обсмажте чебуреки у фритюрі.
  1. Викладіть готові чебуреки на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію. Страва готова.

Смачного!