SmachnoNews підготував для вас три рецепти смачних салатів з куркою, томатами, картоплею, з чорносливом, які ви з легкістю можете приготувати вдома.

Читайте також Дієтичні салати з куркою – святкові рецепти

Салат з куркою і томатами

Салат з куркою

  1. Для приготування салату ретельно помийте куряче філе, відваріть у каструлі на малому вогні, наріжте тонкими скибочками.
  2. Ретельно помийте томати, наріжте скибочками.
  3. Відваріть яйця, почистіть від шкаралупи, наріжте скибочками. Окремо на грубій тертці натріть сир.
  4. У тарілку викладіть листя салату, додайте скибочки курячого філе, томати, сир, оливкової олії, сіль, перець за смаком. Викладіть салат на тарілку.

Салат з куркою і картоплею

Салат з куркою

  1. Для приготування салату ретельно помийте картоплю, відваріть у каструлі на малому вогні. Почистіть від шкірки, натріть на грубій тертці.
  2. Ретельно помийте куряче філе, відваріть у каструлі на малому вогні. Окремо відваріть яйця, почистіть від шкаралупи, натріть на грубій тертці.
  3. У мисці викладайте салат шарами – картоплю, куряче філе, варені яйця, додайте сіль, перець. Кожен шар змастіть сметаною, залиште на 20 хвилин. Перед подачею задекоруйте листям петрушки.

Салат з куркою з чорносливом

Салат з куркою

  1. Для приготування салату ретельно помийте куряче філе, відваріть у каструлі на малому вогні.
  2. Ретельно помийте чорнослив, наріжте ножем. Окремо ретельно помийте огірки, почистіть від шкірки, наріжте скибочками.
  3. Відваріть яйця, почистіть від шкаралупи, наріжте скибочками. У тарілку викладіть філе, яйця, додайте сіль, чорнослив, огірки, ретельно перемішайте. Перед подачею задекоруйте листям салату. Смачного!