20 червня,
21:25
Чудові рецепти на Зелені свята: що приготувати з курячого філе на сковороді
Ідеально приготована курочка – чудова ідея на вечерю. Ця швидка страва чудово підійде для святкового столу з нагоди Трійці.
Швидкі страви з курки, які можна приготувати на сковороді – це смачний і нехитрий спосіб підготуватися до великого свята, повідомляє Смачно 24. Це дуже прості рецепти, які доступні для кожного!
До теми Коли Зелені свята у 2024 році: який тематичний пляцок обов'язково слід приготувати
Курка з овочами на сковороді
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Соковито та дуже смачно / Фото fajne gotowanie
– 200 грамів курячого філе;
– 450 грамів заморожених овочів або свіжих на ваш смак (кабачок, стручкова квасоля, кукурудза, червоний перець);
– 20 мілілітрів оливкової олії;
– 30 грамів томатної пасти;
– спеції: сіль, перець, прованські трави до смаку.
Приготування:
- Курку наріжте кубиками.
- Викладіть м’ясо в миску, додайте столову ложку оливкової олії та спеції: прованські трави, солодкий перець, сіль і перець.
- Ретельно перемішайте та поставте в холодильник на годину.
- Розігрійте в сковороді олію, що залишилася, і викладіть туди курку.
- Обсмажте до золотистого кольору і відкладіть на тарілку.
- У цю ж каструлю викладіть овочі та смажте до м'якості.
- Додайте до овочів спеції та томатну пасту. Влийте 100 мілілітрів води, додайте курку і накрийте сковороду кришкою.
- Тушкуйте 10 хвилин.
- Подавайте теплим.
Рубані курячі котлети
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
– 500 грамів філе курячого філе;
– 1 червоний перець;
– 1 маленька цибулина;
– 1/3 пучка петрушки;
– 70 грамів сиру моцарела;
– 3 яйця;
– 2 столові ложки майонезу;
– 3 столові ложки борошна;
– сіль до смаку;
– перець до смаку.
Приготування:
- Наріжте філе дуже дрібними кубиками та помістіть в миску.
- Цибулю і перець також нарізаємо дрібними кубиками, гриби натираємо на крупні отвори терки і подрібнюємо петрушку. Викласти всі овочі в миску з куркою.
- Тепер додайте яйця. Додати майонез і борошно і дуже ретельно перемішати. Сіль і перець додайте до смаку.
- З перемішаного фаршу сформуйте котлети.
- На сковороді розігрійте олію та обсмажити з двох сторін до золотистої скоринки.
- Смажені котлети вийміть зі сковороди та обсушіть на паперовому рушнику.