Традиційно вівсяна каша готується з вівсяних пластівців на молоці або на воді з додаванням фруктів, горіхів. Смачний сніданок сподобається дітям і дорослим. До вашої уваги декілька рецептів: вівсяна каша на молоці з медом, з горіхами та корицею.

Читайте також Печені яблука в духовці: легкі рецепти на кожен день

Вівсяна каша на молоці з медом

Вівсяна каша з медом

  1. Для приготування каші у каструлі доведіть воду до кипіння, додайте пластівці, акуратно помішуйте, варіть 10 хвилин до однорідної консистенції.
  2. Окремо у каструлі розігрійте молоко, додайте вершкове масло та вершки, доведіть до кипіння, вилийте у каструлю з кашою. Додайте сіль, цукор, варіть на маленькому вогні до готовності. Важливо! Каша має бути не дуже рідкою.
  3. Викладіть кашу на тарілку, додайте мед.

Вівсяна каша з горіхами

Вівсяна каша з горіхами

  1. Для приготування каші у каструлі розігрійте молоко, додайте пластівці, акуратно помішуйте, варіть на малому вогні 5-7 хвилин до однорідної консистенції. Далі – додайте вершкове масло, доведіть до кипіння, додайте помиті poдзинки.
  2. Зніміть з вогню, залиште на декілька хвилин, додайте меду, перемішайте. Викладіть кашу на тарілку, задекоруйте горіхами.

Вівсяна каша з корицею

Вівсяна каша з корицею

  1. Для приготування каші у каструлі розігрійте молоко, додайте пластівці, сіль, помішуйте, варіть на малому вогні 10 хвилин до однорідної консистенції. Далі – додайте вершкове масло, корицю, шматочки фініків, доведіть до кипіння.
  2. Викладіть кашу в тарілку, додайте бананові кружальця, задекоруйте кокосовою стружкою. Смачного!