Запечена картопля на грилі – це смачна страва за невеликі гроші. Смачно приготувати її та апетитно подати до столу зможе навіть початківець.
Цікаво Смачний вибір для маленьких гурманів: чому курячі гомілки так подобаються дітям
Рецепт картоплі з беконом
- Час: 1 година
- Порцій: 3
Приготування:
- Сиру картоплю наріжте кружальцями, бекон і цибулю кубиками.
- Перемішайте в мисці, посипте спеціями за бажанням і відставте на кілька годин.
- Потім викладіть на алюмінієву фольгу порції за бажанням (вони не повинні бути дуже великими, тому що вони довго запікаються), загорніть і виставте на решітку.
- Випікайте приблизно 20 хвилин.
Рецепт картоплі з сиром
- Час: 1 година
- Порцій: 2
Приготування:
- Картоплю почистіть, обсушіть, кілька разів наколіть виделкою, розріжте навпіл і складіть дві половинки разом.
- Загорніть в алюмінієву фольгу та обсмажте на грилі до м’якості.
- Зелену цибулю подрібніть, з’єднайте з сиром і йогуртом, посолити і поперчити.
- Після запікання розгорніть фольгу, розкладіть картоплю і на гарячі половинки викладіть сир.