Парові котлети з індички
Рецепт парових котлет
- Дрібно наріжте філе індички, попередньо помивши його водою та зрізавши зайву плівку і жир.
- Ретельно помийте зелень петрушки, насічіть дрібно ножем та з'єднайте з фаршем.
- Почистіть цибулю від лушпиння, розріжте на 4 частини та подрібніть у блендері., додайте до фаршу.
- Ретельно перемішайте фарш до однорідної маси, додайте спецій та сформуйте котлети з індички.
- Готуйте парові котлети з індички у пароварці або на водяній бані протягом 20 хвилин. За 10 хвилин до кінця приготування переверніть котлети на інший бік лопаткою. Смачного!
Тушкована індичка в сметані
Рецепт індички в сметані
- Ретельно помийте м'ясо, наріжте на шматочки та просушіть на паперовому рушнику. Поставте сковорідку з олією на плиту та нагрійте. Обсмажте шматочки індички до золотої скоринки, додайте спецій.
- Овочі помийте, почистіть та наріжте шматочками. Цибулю та моркву додайте до м'яса, обсмажте до готовності.
- Влийте сметану, дрібно нарізану зелень та перемішайте. Додайте до страви спецій та доведіть до кипіння. Зніміть індичку з плити та подавайте до столу. Смачного!
Рулетики з індички та чорносливу в духовці
Рецепт рулету з індички
- Розріжте повздовж філе індички, відбийте молотком, щоб вийшли рівні шматки.
- Натріть м'ясо спеціями, сіллю та скропіть олією.
- Обсмажте горіхи на вершковому маслі. Чорнослив наріжте на маленькі шматочки, змішайте з горішками, шавлією та петрушкою.
- Викладіть суміш з чорносливу на філе індички, загорніть рулетом та обв'яжіть кулінарною ниткою. Випікайте страву в духовці протягом 1,5 години при температурі 180 градусів у фользі. Щоб рулет підрум'янився, за 10 хвилин до кінця приготування змініть фольгу та випікайте без неї. Смачного!