Парові котлети з індички

Рецепт парових котлет

  1. Дрібно наріжте філе індички, попередньо помивши його водою та зрізавши зайву плівку і жир.
  2. Ретельно помийте зелень петрушки, насічіть дрібно ножем та з'єднайте з фаршем.
  3. Почистіть цибулю від лушпиння, розріжте на 4 частини та подрібніть у блендері., додайте до фаршу.
  4. Ретельно перемішайте фарш до однорідної маси, додайте спецій та сформуйте котлети з індички.
  5. Готуйте парові котлети з індички у пароварці або на водяній бані протягом 20 хвилин. За 10 хвилин до кінця приготування переверніть котлети на інший бік лопаткою. Смачного!

Тушкована індичка в сметані

Рецепт індички в сметані

  1. Ретельно помийте м'ясо, наріжте на шматочки та просушіть на паперовому рушнику. Поставте сковорідку з олією на плиту та нагрійте. Обсмажте шматочки індички до золотої скоринки, додайте спецій.
  2. Овочі помийте, почистіть та наріжте шматочками. Цибулю та моркву додайте до м'яса, обсмажте до готовності.
  3. Влийте сметану, дрібно нарізану зелень та перемішайте. Додайте до страви спецій та доведіть до кипіння. Зніміть індичку з плити та подавайте до столу. Смачного!

Рулетики з індички та чорносливу в духовці

Рецепт рулету з індички

  1. Розріжте повздовж філе індички, відбийте молотком, щоб вийшли рівні шматки.
  2. Натріть м'ясо спеціями, сіллю та скропіть олією.
  3. Обсмажте горіхи на вершковому маслі. Чорнослив наріжте на маленькі шматочки, змішайте з горішками, шавлією та петрушкою.
  4. Викладіть суміш з чорносливу на філе індички, загорніть рулетом та обв'яжіть кулінарною ниткою. Випікайте страву в духовці протягом 1,5 години при температурі 180 градусів у фользі. Щоб рулет підрум'янився, за 10 хвилин до кінця приготування змініть фольгу та випікайте без неї. Смачного!