Як устигати все так, щоб залишався час іще й на себе, – звична дилема сучасної жінки, що прагне сім'ї приділяти не менше уваги, ніж роботі. Зокрема, щоразу дивувати рідних новими стравами. ТМ "Наша Ряба" вкотре полегшила господиням цю задачу, підготувавши чудову новинку – ніжне рублене куряче філе – бездоганну основу для котлет, рагу та начинок.

Читайте також Як приготувати корисну шаурму: смачний рецепт від бренд-шефа Алекса Юсупова

М'ясо вже нарізане дрібними кубиками, тож вам залишається обрати рецепт і приготувати котрусь зі страв (або й усі три) за нашою покроковою інструкцією.

Соковиті та хрусткі рублені котлети з курячого філе

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 4

Приготування курячих котлет / Фото iStock

Приготування:

  1. М'якуш білого хліба замочіть у молоці й залиште на 5 хвилин. Відцідіть хліб від зайвої рідини.
  2. Куряче рублене філе посоліть, поперчіть та змішайте з хлібним м’якушем.
  3. Вершкове масло (щойно з холодильника) наріжте невеличкими кубиками.
  4. Сформуйте з філейної маси котлетки й усередину кожної покладіть шматочок вершкового масла – для соковитості.
  5. Розігрійте в сковорідці трохи олії та обсмажте на ній котлети – по кілька хвилин із кожного боку.
  6. Доведіть котлети до готовності в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів. Смачного!

Мітболи з грибним соусом

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 2

Як приготувати мітболи з курятини / Фото "Наша Ряба"

Приготування:

  1. Для приготування грибного соусу дрібно наріжте печериці скибочками та обсмажте на розігрітій сковорідці до золотистого кольору.
  2. Додайте до грибів вершки, сіль, чорний мелений перець та дрібно нарізану зелень та цибулю. Доведіть соус до кипіння.
  3. Для приготування мітболів обсмажте цибулю на сковорідці з олією до золотистого кольору.
  4. Рублене куряче філе з'єднайте з сухарями, яйцем, обсмаженою цибулею та спеціями.
  5. Сформуйте з фаршу кульки по 100 - 120 г, запаніруйте їх в борошні та обсмажте до золотистого кольору.
  6. Обсмажені мітболи залийте вершково-грибним соусом і тушкуйте до готовності. Смачного!

Дієтичні наґетси з рубленого курячого філе

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 4

Як приготувати смачні курячі наґетси / Фото shutterstock

Приготування:

  1. Рублене філе курки змішайте зі спеціями.
  2. Житні хлібці поламайте на шматочки й подрібніть у блендері до однорідного стану.
  3. Твердий сир натріть на грубій тертці, змішайте із житніми крихтами.
  4. В окремій мисці збийте виделкою курячі яйця із сіллю.
  5. Сформуйте з рубленого м'яса невеликі кульки, легенько приплюсніть кожну з одного боку.
  6. Умочіть наґетси в яєчний кляр та обкачайте в житньо-сирній суміші. Повторіть операцію ще двічі.
  7. Деко застеліть шаром фольги, змащеної оливковою олією.
  8. Викладіть на деко сформовані наґетси й запікайте їх у духовці, попередньо нагрітій до 200 градусів, протягом 20 – 25 хвилин. Смачного!