Кондитерка Єлизавета Глінська на своїй сторінці в інстаграм поділилась рецептом смачної ухи. Надзвичайно легкий смачний суп сподобаються усій родині.

Читайте також Грузинський салат від Лізи Глінської: святковий рецепт

Уха

  1. Поставте на вогонь каструлю з водою.
  2. Ретельно помийте, почистіть рибу від нутрощів, відділыть голову, зябра, хвіст, промийте рибу.
  3. Помийте, почистіть від шкірки цибулю, моркву, наріжте скибочками. Обсмажте на пательні до золотистої скоринки. Помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками. Червону рибу наріжте скибочками. Помідори, помийте, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
  4. У каструлі з водою, додайте рибу, цибулю, моркву, варіть 30 хвилин. Бульйон процедіть через сито.
  5. У каструлі бульйон варіть на маленькому вогні, додайте картоплю, червону рибу, помідори, варіть 15 хвилин до готовності. Перед подачею задекоруйте листям петрушки. Смачного!

Рецепт ухи від Лізи Глінської у відео: