Кіш із червоною рибою та шпинатом
- Час: 2 години
- Порції: 4 – 6
Читайте також Коли смачно всім: 3 легких рецепти ситних сніданків для себе та рідних
Скриншот із відео
Приготування:
- Змішайте борошно з цукром та сіллю. Вершкове масло натріть на дрібній тертці. Розітріть усе на крихту.
- Додайте яйце та холодне молоко й замісіть тісто.
- Розкачайте тісто між двома шарами пергаменту в круг діаметром 27 сантиметрів (на форму діаметром 24 сантиметри).
- Тісто перекладіть із пергамента до жаротривкої форми так, щоб утворилися бортики.
- Простроміть тісто в кількох місцях виделкою.
- Відправте форму з тістом до холодильника на 30 – 40 хвилин.
Скриншот із відео
- Для начинки розтопіть на сковорідці вершкове масло й протушкуйте на ньому 1 – 2 хвилини шпинат.
- До глибокої посудини натріть на дрібній тертці сир. Додайте яйця, вершки, сіль, шпинат та рибу. Ретельно перемішайте начинку.
Скриншот із відео
- Розігрійте духовку до 170 градусів і поставте до неї форму з коржем на 18 – 20 хвилин.
- Викладіть на основу начинку та посипте кедровими горіхами. Поверніть кіш до духовки ще на 20 хвилин.
Скриншот із відео
- Готовий кіш перекладіть на таріль і подавайте до столу.
Смачного!
Відеорецепт приготування кіша з червоною рибою та шпинатом: