Готується ця мексиканська страва за кілька простих кроків і з доступних інгредієнтів. Узимку використовуйте заморожені овочі, а влітку – свіжі.

Читайте також Смачні обіди з куркою на роботу: готуємо імбирно-медові стегна, котлети та ковбаску по-галицьки

Рецепт мексиканського рису з овочами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 6


Фото Damn delicious

Приготування:

  1. Розігрійте в сковорідці оливкову олію й обсмажте на ній подрібнені часник та цибулю.


Фото Damn delicious

  1. Через 2 – 3 хвилини, коли вони стануть прозорими, висипте рис і обсмажуйте його 2 хвилини.


Фото Damn delicious

  1. Додайте томатний соус та овочевий бульйон. Доведіть суміш до кипіння.


Фото Damn delicious

  1. Додайте кукурудзу, моркву, горошок, порошок чилі та кмин. Посоліть і поперчіть.


Фото Damn delicious

  1. Доведіть усе до кипіння, зменште вогонь і тушкуйте страву під кришкою до готовності рису (13 – 16 хвилин).
  1. Додайте помідори й перемішайте.


Фото Damn delicious

  1. Подавайте рис з овочами, прикрасивши дрібно нарізаною кінзою.

Смачного!