Готується ця мексиканська страва за кілька простих кроків і з доступних інгредієнтів. Узимку використовуйте заморожені овочі, а влітку – свіжі.
Читайте також Смачні обіди з куркою на роботу: готуємо імбирно-медові стегна, котлети та ковбаску по-галицьки
Рецепт мексиканського рису з овочами
- Час: 30 хвилин
- Порції: 6
Фото Damn delicious
Приготування:
- Розігрійте в сковорідці оливкову олію й обсмажте на ній подрібнені часник та цибулю.
Фото Damn delicious
- Через 2 – 3 хвилини, коли вони стануть прозорими, висипте рис і обсмажуйте його 2 хвилини.
Фото Damn delicious
- Додайте томатний соус та овочевий бульйон. Доведіть суміш до кипіння.
Фото Damn delicious
- Додайте кукурудзу, моркву, горошок, порошок чилі та кмин. Посоліть і поперчіть.
Фото Damn delicious
- Доведіть усе до кипіння, зменште вогонь і тушкуйте страву під кришкою до готовності рису (13 – 16 хвилин).
- Додайте помідори й перемішайте.
Фото Damn delicious
- Подавайте рис з овочами, прикрасивши дрібно нарізаною кінзою.
Смачного!