Різотто на соєвих вершках зі шпинатом та зеленим горошком: рецепт від Катерини Пєскової
5 травня 2021,
17:00
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Каті ПєсковоїЯкщо ви не вживаєте м'яса або просто хочете посмакувати свіжою та водночас вишуканою ресторанною стравою вдома – приготуйте овочеве різотто за рецептом Катерини Пєскової.
Кондитерка Катерина Пєскова поділася з читачами своїм рецептом корисної та свіжої страви – різотто на соєвих вершках зі шпинатом та зеленим горошком. Дівчина зізналася, що обожнює такі страви.
Читайте також Рецепт курки в кисло-солодкому соусі від шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво
Рецепт вегетаріанського різотто
Інгредієнти:– 300 г рису Арборіо;
– 2 ст. л оливкової олії;
– 2 цибулини шалот;
– 2 зубчики часнику;
– зелена цибуля;
– 900 мл овочевого бульйону;
– 100 г шпинату;
– 250 мл соєвих вершків;
– цедра лимона;
– 40 г сиру Пармезан;
– 50 г зеленого горошку.
- Наріжте дрібним кубиком цибулю шалот, зелену цибулю та часник.
- Розігрійте оливкову олію на сковорідці, додайте нарізані овочі та обсмажте їх 3 – 4 хвилини.
- Додайте до овочів рис, перемішайте та смажте ще кілька хвилин.
- Влийте на сковорідку овочевий бульйон та варіть 20 – 30 хвилин. Не забудьте помішувати страву доки рис не вбере всю рідину.
- Збийте в чаші блендера шпинат з вершками до однорідної консистенції.
- Вилийте суміш зі шпинату до рису, додайте зелений горошок, цедру лимона, сіль та чорний мелений перець. Варіть страву ще 5 – 10 хвилин до кремової консистенції.
- Викладіть різотто на тарілку, посипте пармезаном та свіжим листям шпинату. Смачного!