Традиційні австрійські ванільні рогалики можна зберігати в закритій герметичній тарі близько 3 тижнів.

Читайте також Англійський різдвяний кекс на темному пиві – смачний святковий рецепт

Щоб не зіпсувати рогалики з такого делікатного тіста, їх потрібно виймати з духовки, як тільки вони почнуть рум'янитись. Якщо їх перетримати в духовці – вони затверднуть.

  1. Ретельно обсмажте волоські горіхи на сухій сковорідці, викладіть на рушник, загорніть та дайте постояти 5 хвилин. Потріть рушником горіхи, щоб позбутись якомога більшої частини горіхового лушпиння.
  2. У чаші блендера з'єднайте борошно, горіхи, цукор та ванільний цукор – подрібніть всі ці інгредієнти, головне, щоб горіхи подрібнились повністю.
  3. Додайте до суміші вершкове масло та вимішуйте доки маса не буде братись грудочками. Замісіть тісто, загорніть в харчову плівку та залишіть відпочити в холодильнику на 30 хвилин.
  4. Розігрійте духовку до 180 градусів. Деко вкрийте пергаментом для випікання.
  5. Розділіть тісто на три частини, кожну з них сформуйте в ковбаску приблизно 4 см в діаметрі. Наріжте кожну ковбаску на шматочки товщиною 0,5 см. З кожного шматочка сформуйте паличку, а з палички рогалик трішки грубший посередині та тонший на кінцях.
  6. Запечіть рогалики в духовці до золотистості, охолодіть та посипте цукровою пудрою з ванільним цукром.