У розпал сезону: готуємо апетитні спагеті з кабачків

21 липня 2022, 20:52
Читать новость на русском

Джерело:

kwestia smaku

Якщо у вас в запасі велика кількість кабачків і ви не знаєте, що ще з ними можна зробити, радимо скористатися чудовим рецептом і приготувати спагеті з кабачків.

Спагеті з кабачків, бекону і вершкового соусу а-ля карбонара урізноманітнить будь-яке застілля. Це чудовий різновид швидкої вечері, яка підійде тим, хто дотримується дієти, адже тут немає глютену.

Читайте також Швидко, просто, смачно: 3 страви з курятиною за лічені хвилини

Подавати таку страву можна на сковорідці прямо на стіл.

Рецепт спагеті з кабачків 

Час: 30 хвилин
Порцій: 2

Неймовірна смакота / Фото kwestia smaku

Інгредієнти:

  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • 120 грамів копченого бекону;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 середніх кабачки;
  • 60 мілілітрів вершків 30%;
  • 3 столові ложки тертого сиру пармезан;
  • 2 столові ложки подрібненої петрушки.

Приготування:

  1. Кабачки ретельно промийте та пропустіть через спіральну тертку, якщо ж такої у вас немає, то вручну поріжте на дрібні смужки. Отримані довгі "спагеті" вкоротіть, розрізавши у 2 – 3 місцях.
  2. Кабачкові спагеті обсмажте на оливковій олії, додайте на сковорідку нарізану кубиками цибулю та бекон (приблизно 7 хвилин, час від часу помішуючи).
  3. Покладіть до кабачків видавлений через прес часник і трохи обсмажте.
  4. Додайте петрушку та тушкуйте приблизно 3 хвилини, періодично помішуючи.
  5. Приправте свіжомеленим перцем і дрібкою солі.
  6. Вливайте до кабачків вершки, додаємо тертий пармезан і доведіть до кипіння, постійно перемішуючи поки соус не загусне.

Нехай смакує!