Рулет Валентинка – солодкий подарунок для другої половинки
6 лютого 2023,
09:26
Читать новость на русском
Джерело:
Смачні домашні рецептиНезабаром в цілому світі будуть відзначати День Валентина. Щороку він припадає на 14 лютого.
Рулет Валентинка️ – це не тільки солодка домашня випічка, а й відмінний подарунок для коханої людини. Він надзвичайно смачний, ефектний та яскравий.
Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному
Пухкий бісквітний корж прикрашають кольорові сердечка, а ніжна начинка закохає з першої ложки.
Рецепт рулету Валентинка
- Час: 1,5 години
- Порції: 2
– 1 яєчний білок;
– 30 грамів цукрової пудри;
– 30 грамів борошна;
– 30 грамів вершкового масла;
– червоний барвник.
Для основи:
– 5 курячих яєць;
– 120 грамів цукру;
– 90 грамів борошна;
– 2 грами розпушувача;
– 1 грам солі;
– 40 грамів молока;
– 40 грамів олії.
Для крему:
– 150 грамів крем-сиру;
– 50 грамів жирних вершків;
– 30 грамів цукрової пудри;
– варення.
Приготування:
- Деко змазуємо вершковим маслом, застилаємо і приклеюємо пергамент.
- Для сердець: змішуємо всі інгредієнти, барвником додаємо колір. Викладаємо масу в кондитерський мішок, і малюємо серця по пергаменту. Вся маса не піде на всі серця, не треба старатись все використати.
- Рулет: відділяємо білки від жовтків, жовтки збиваємо з 1 грамом солі і 50 грамами цукру до посвітління 5 хвилин.
- ️ Білки збиваємо з 70 грамами цукру до стійких піків.
- ️Змішуємо збиті білки і жовтки, просіюємо борошно, додаємо розпушувач, перемішуємо. В окремій мисочці змішуємо молоко і олію, додаємо декілька ложок тіста і перемішуємо. Виливаємо в тісто і перемішуємо.
- ️Виливаємо тісто на серця і розрівнюємо.
- ️Випікаємо в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці 25 – 30 хвилин.
- ️Гарячий бісквіт витягуємо з духовки, відразу накриваємо зверху пергаментом, охолоджуємо.
- ️Для крему з'єднуємо холодні інгредієнти, збиваємо міксером 5 хвилин.
- ️На бісквіті розподіляємо крем, зверху джем і скручуємо в щільний рулет з допомогою пергаменту. Викладаємо рулет в холодильник на годину.
Смачного!