Такий салат готується дуже швидко. Обов'язково спробуйте втілити цей рецепт в життя.

Буде смачно У 10 разів смачніші, ніж гриби: приготуйте фантастичні мариновані баклажани

Салат з кабачків на зиму

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Кабачки помийте та відріжте все зайве. Наріжте кубиками розміром приблизно 2 на 2 сантиметри та викладіть їх в товстостінну каструлю.
  2. Додайте сіль, перець, цукор, олію, кетчуп і ретельно перемішайте. Поставте каструлю на середній вогонь, накрийте кришкою і доведіть до кипіння.
  3. Готуйте кабачки на невеликому вогні, періодично помішуючи, 30 хвилин. Потім додайте пропущений через прес часник, оцет, перемішайте і готуйте ще 15 хвилин.
  4. Розкладіть салат у півлітрові банки та прикрийте кришками. У велику каструлю на дно покладіть рушник, поставте банки та налийте гарячу воду трошки вище, ніж до середини банок.
  5. Кип'ятіть 10 хвилин, після чого дістаньте банки з каструлі та щільно закрутіть кришки. Залиште банки до повного остигання.