Приміром, у цьому випадку запорукою швидкості є курячі стріпси. Вони чудово пасують до літніх салатів, неодмінно вразять вас та ваших близьких і суттєво зекономлять ваш час, зазначає 24 Канал.

Читайте також Відпочинок без зайвої мороки: апетитна курочка з овочами

Поєднання, що подарує новий гастрономічний досвід

Для салату, що допоможе протестувати нове поєднання, знадобиться лише 6 інгредієнтів. Серед базових – курячі стріпси, що відповідають за поживність страви, камамбер, який надає страві кремової текстури та солодкава груша, здатна забезпечити приємний післясмак.

Про те, що у рецепті цього салату все продумано до найменших дрібниць, свідчить максимально простий процес приготування. Стріпси вже нарізані на шматочки й не потребують тривалої термообробки. А щоб обрати по-справжньому смачну та якісну курятину, радимо звернути увагу на продукти від надійного виробника. До прикладу, ТМ "Наша Ряба", що вже понад 20 років піклується про українські родини, гарантуючи якість та свіжість продукції.

Згідно зі статистикою, 96% опитаних українців знають цей бренд, а кожен другий – купує його продукцію. Попри усі виклики часу, "Наша Ряба" працює у напрямку спрощення процесу приготування улюблених страв. Щоб посмакувати стріпсами від виробника, необхідно лише дістати їх з упаковки та обсмажити до золотистої скоринки. Як зробити це правильно та чим доповнити головний інгредієнт, щоб це було смачно, поживно і цікаво, розповідаємо далі.

Рецепт салату з курячими стріпсами, грушею та сиром

  • Час: 20 – 30 хвилин
  • Порції: 4


Салат з курячими стріпсами / Фото Shutterstock

Приготування:

  • Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії на середньому вогні та обсмажуємо курячі стріпси по 3 – 4 хвилини з кожного боку. Присмачуємо спеціями.
  • Для заправки змішуємо рідкий мед, олію, гірчицю, додаємо трішки чорного перцю та солі. Заправляємо листя салату та викладаємо на порційні тарілки.
  • Додаємо зверху нарізану скибками грушу, посипаємо журавлиною та горішками.
  • Сир камамбер нарізаємо шматочками та викладаємо зверху на салат. За бажанням можна додати також шматочки сиру пармезан або блакитного з пліснявою.
  • Перед подачею до столу викладаємо на салат стріпси з курячого філе та одразу подаємо до столу.

Смачного!