Гості будуть облизувати тарілки: хрусткий салат з малосольних огірків та медового соусу
3 липня 2024,
06:14
Читать новость на русском
Джерело:
Przyslij PrzepisОсвіжаючий салат з малосольних огірків стане хітом літнього сезону. Весь секрет – у чудовому соусі!
Салат з малосольних огірків з помідорами тішить соковитістю, хрусткістю та смаком. Він настільки смачний, що ви забудете, що він повинен був бути лише доповненням до основної страви.
Не пропустіть Не всі скажуть правильно: чи варто мити малину
Салат з малосольних огірків з помідорами та медовим соусом
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Швидка та смачна закуска / Фото unsplash
– 10 малосольних огірків;
– 500 грамів улюблених помідорів;
– пів пучка кропу;
– пів червоної цибулі;
– сік половини лимона;
– 2 чайні ложки медової гірчиці;
– 1 велика столова ложка рідкого меду;
– 25 мілілітрів оливкової олії;
– перець і сіль до смаку.
Приготування:
- Огірки наріжте тонкими скибочками (або натріть на мандоліні), висипте в миску і відставте.
- Цибулю нашаткувати скибочками та додайте до огірків.
- У помідорів видаліть тверді плодоніжки та наріжте їх кубиками, додайте в миску до огірків.
- Кріп дрібно наріжте і додайте до решти інгредієнтів.
- Приготуйте соус: в миску з салатом вичавіть соус з половинки лимона, влийте медову гірчицю, мед і оливкову олію.
- Посоліть, але не сильно (малосольні огірки досить солоні) і поперчіть.
- Все ретельно перемішайте.
- Подавайте відразу до обіду або зі шматочком хліба для легкої закуски.
Смачного!
Що додати у гуляш, щоб покращити його смак: апетитні деталі для довершеної страви.