Від класичного до дієтичного: найкращі рецепти Олів'є для новорічного столу
31 грудня 2020,
12:53
Читать новость на русском
Жоден Новий рік не обходиться без салату Олів'є. Прості рецепти у добірці Smachno News.
Немає універсального рецепту салату, бо усі готують від своїх уподобань. Ми впевнені, що найкращий рецепт у кожный родині – свій. Салат можна зробити з ковбасою, курятиною, дієтичний салат – з авокадо без м'яса та ковбаси. Гарних та веселих вам свят.
Читайте також Як приготувати домашній майонез для салатів – рецепт від Лізи Глінської
Олів'є з ковбасою
Олів'є з ковбасою
Інгредієнти:– 1 банка консервованого зеленого горошка;
– 200 г вареної ковбаси;
– 4 шт. картоплі;
– 5 шт. яєць;
– 2 шт. моркви;
– 3-4 шт. маринованих огірків;
– 4 ст. л майонеза;
– петрушка.
- Ретельно помийте овочі, відваріть, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
- Яйця відваріть, залиште до повного охолодження, наріжте кубиками.
- Варену ковбасу почистіть від шкірки. Мариновані огірки теж наріжте кубиками. У мисці змішайте овочі, ковбасу, моркву, яйця, додайте сіль, перець, змастіть майонезом. Викладіть у тарілку, задекоруйте листям петрушки.
Олів'є з ковбасою із запеченими овочами
Олів'є із запеченими овочами
Інгредієнти:– 1 банка консервованого зеленого горошка;
– 200 г вареної ковбаси;
– 4 шт. картоплі;
– 5 шт. яєць;
– 2 шт. моркви;
– 3-4 шт. солоних огірків;
– 4 ст. л сматани 10%;
– 1 ч. л гірчиці;
– петрушка.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Ретельно помийте овочі, відправте овочі у духовку запікатись до готовності, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
- Яйця відваріть, залиште до повного охолодження, наріжте кубиками.
- Варену ковбасу почистіть від шкірки, наріжте кубиками. Солоні огірки теж наріжте кубиками.
- Для приготування соусу окремо у мисці змішайте сметану з гірчицею, додайте спеції.
- У мисці змішайте овочі, ковбасу, яйця, додайте сіль, перець, змастіть соусом. Викладіть у тарілку, задекоруйте листям петрушки.
Дієтичний Олів'є з авокадо
Олів'є з авокадо
Інгредієнти:– 200 г замороженого зеленого горошка;
– 1 авокадо;
– 2 шт. картоплі;
– 5 шт. яєць;
–
– 2 шт. свіжих огірків;
– 4 ст. л сметани 10%;
– 1 ч. л гірчиці;
– петрушка.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Ретельно помийте картоплю, моркву, відправте овочі запікатись у духовку до готовності, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
- Авокадо помийте, почистіть від шкірки, кісточки, наріжте кубиками.
- Яйця відваріть, залиште до повного охолодження, наріжте кубиками.
- Зазделегідь розморозьте горошок, відваріть в окропі, залиште до повного охолодження. Свіжі огірки помийте, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
- У мисці змішайте усі овочі, авокадо, яйця, додайте сіль, перець, змастіть соусом.
- Для приготування соусу окремо у мисці змішайте сметану з гірчицею, додайте спеції. Викладіть у тарілку, задекоруйте листям петрушки. Смачного!