15 лютого,
18:40
Салат із рожевої картоплі: секрет успіху – в пікантній заправці
Джерело:
Café delitesВтомилися вигадувати, що нового приготувати з картоплі? Підкинемо вам ідею швидкого та поживного салату. Він чудово смакує й самостійно, і як гарнір.
Картопляний салат із часниковим соусом буде готовий на раз-два. І стане хітом на вашому столі!
Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою
Рецепт салату з рожевої картоплі
- Час: 22 хвилини
- Порції: 8
Фото Café delites
– 1 – 1½ кілограми рожевої картоплі;
– ⅓ склянки оливкової олії;
– 1 столова ложка білого оцту;
– 4 зубчики часнику подрібнені;
– 1 чайна ложка солі;
– ½ чайної ложки свіжомеленого чорного перцю;
– ⅓ склянки дрібно нарізаної свіжої петрушки;
– 1½ чайної ложки дрібно нарізаного свіжого чебрецю;
– 1 чайна ложка дрібно нарізаного свіжого розмарину.
Приготування:
- Ретельно помийте картоплю під проточною водою. Розріжте її на четвертинки. Відваріть картоплю у підсоленій воді 10 – 12 хвилин.
- Відкиньте на друшляк і промийте під холодною проточною водою.
Фото Café delites
- Викладіть її на деко та залишіть до повного охолодження картоплі (приблизно 10 хвилин).
- Поки картопля остигає, змішайте оливкову олію, оцет, часник, сіль, перець, петрушку, чебрець і розмарин.
- Коли картопля охолоне, перекладіть її в миску. Зверху полийте заправкою і обережно перемішайте.
Смачного!