Існує багато рецептів цезаря, але зі "спіральками" ви його точно ще не куштували. Також не полінуйтеся приготувати для салату сухарики зі спеціями, щоб зробити його смак та аромат ще багатшими.

Читайте також Обираємо курочку правильно: на що варто звертати увагу при покупці м'яса

Салат цезар із пастою фузилі

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  1. Змішайте оливкову олію, розтоплене вершкове масло, подрібнену петрушку, орегано, базилік та часник. Наріжте булочки невеликими кубиками, викладіть їх в один шар на деко. Посипте міксом спецій та обережно перемішайте.
  1. Поставте нарізані булочки до духовки підсушитися до хрусткої золотавої скоринки (4 – 5 хвилин). Готовим сухарикам дайте остигнути.
  1. Для заправки змішайте майонез, пармезан, лимонний сік, оливкову олію, вустерський соус, анчоуси, часник, сіль і перець.


Фото Damn delicious

  1. У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відваріть пасту фузилі (10 хвилин), відцідіть і залиште охолоджуватися.
  2. Викладіть до великої миски ромен, остиглу пасту та пармезан.
  3. Салат посоліть, поперчіть, полийте заправкою й обережно перемішайте.
  4. Подавайте цезар, посипавши сухариками.

Смачного!