Для цього салату краще купувати тунця консервованого шматочками. Адже одразу подрібнений тунець часто є менш насиченим на смак і досить водянистим.
Обов'язково спробуйте Готуємо смачні та соковиті курячі котлети: 3 рецепти, які вразять усю родину
Салат з тунцем – покроковий рецепт
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Спробуйте приготувати салат з тунцем / Фото Unsplash
Приготування:
- Вимийте 2 помідори, поріжте їх навпіл, а потім кубиками приблизно 1 на 1 сантиметр. Візьміть 50 грамів оливок і також розріжте їх навпіл.
- Дістаньте з банки 80 грамів тунця та подрібніть його на невеликі шматочки.
- У велику миску викладіть 80 грамів міксу салату, зверху помідори, оливки та тунець.
- Заправте салат 20 мілілітрами оливкової олії та третиною чайної ложки солі, перемішайте та подавайте. За бажанням можна також додати сік половини лимона.