Салат з куркою, селерою, морквою та кунжутним соусом: домашній рецепт
9 березня 2021,
13:35
Читать новость на русском
Джерело:
Наша РябаЯкщо немає багато часу на приготування обіду. Ми підготували для вас рецепт оригінального салату з куркою, селерою, морквою та соусом, який можна зробити легко і швидко. Обов'язково спробуйте.
Салат з курячим філе – ситна, низькокалорійна страва сподобається усім. Ніжне дієтичне м'ясо з додаванням моркви, маринованого кореня селери та соусом на основі кунжутної пасти надають салату вишуканого та пікантного смаку.
Читайте також Аранчині з печінкою та базиліком: домашній рецепт
Рецепт салату
Інгредієнти:– 300 грамів курячого філе;
– 200 грамів маринованого кореня селери;
– 200 грамів морква по-корейськи;
– 100 грамів пекінської капусти;
– кунжут.Інгредієнти для соусу:
– 80 грамів цибулі;
– 80 грамів кунжутної пасти;
– 40 грамів соєвого соусу;
– 100 грамів соняшникової олії;
– 20 грамів цукру;
– 40 грамів винного оцту.
- Для приготування салату у каструлі з окропом відваріть куряче філе, наріжте скибочками.
- Цибулю почистіть від лушпиння, подрібніть ножем, обсмажте на пательні з олією.
- Капусту наріжте соломкою.
- Для приготування соусу викладіть у чашу блендера цибулю, кунжутну пасту, соєвий соус, додайте соняшникову олію, цукор, винний оцет, подрібніть до однорідної консистенції.
- У миску викладіть капусту, куряче філе, корінь селери, моркву, додайте соус, задекоруйте кунжутом. Викладіть на тарілку. Смачного!