Салат з куркою, селерою, морквою та кунжутним соусом: домашній рецепт

9 березня 2021, 13:35
Читать новость на русском

Джерело:

Наша Ряба

Якщо немає багато часу на приготування обіду. Ми підготували для вас рецепт оригінального салату з куркою, селерою, морквою та соусом, який можна зробити легко і швидко. Обов'язково спробуйте.

Салат з курячим філе – ситна, низькокалорійна страва сподобається усім. Ніжне дієтичне м'ясо з додаванням моркви, маринованого кореня селери та соусом на основі кунжутної пасти надають салату вишуканого та пікантного смаку.

Читайте також Аранчині з печінкою та базиліком: домашній рецепт

Рецепт салату

Інгредієнти:
– 300 грамів курячого філе;
– 200 грамів маринованого кореня селери;
– 200 грамів морква по-корейськи;
– 100 грамів пекінської капусти;
– кунжут.Інгредієнти для соусу:
– 80 грамів цибулі;
– 80 грамів кунжутної пасти;
– 40 грамів соєвого соусу;
– 100 грамів соняшникової олії;
– 20 грамів цукру;
– 40 грамів винного оцту.
  1. Для приготування салату у каструлі з окропом відваріть куряче філе, наріжте скибочками.
  2. Цибулю почистіть від лушпиння, подрібніть ножем, обсмажте на пательні з олією.
  3. Капусту наріжте соломкою.
  4. Для приготування соусу викладіть у чашу блендера цибулю, кунжутну пасту, соєвий соус, додайте соняшникову олію, цукор, винний оцет, подрібніть до однорідної консистенції.
  5. У миску викладіть капусту, куряче філе, корінь селери, моркву, додайте соус, задекоруйте кунжутом. Викладіть на тарілку. Смачного!