Салат з курячим філе – ситна, низькокалорійна страва сподобається усім. Ніжне дієтичне м'ясо з додаванням моркви, маринованого кореня селери та соусом на основі кунжутної пасти надають салату вишуканого та пікантного смаку.

Читайте також Аранчині з печінкою та базиліком: домашній рецепт

Рецепт салату

  1. Для приготування салату у каструлі з окропом відваріть куряче філе, наріжте скибочками.
  2. Цибулю почистіть від лушпиння, подрібніть ножем, обсмажте на пательні з олією.
  3. Капусту наріжте соломкою.
  4. Для приготування соусу викладіть у чашу блендера цибулю, кунжутну пасту, соєвий соус, додайте соняшникову олію, цукор, винний оцет, подрібніть до однорідної консистенції.
  5. У миску викладіть капусту, куряче філе, корінь селери, моркву, додайте соус, задекоруйте кунжутом. Викладіть на тарілку. Смачного!