Салат за 5 хвилин: рецепт з буряка та фети від Лізи Глінської

4 березня 2021, 20:04
Читать новость на русском

Ліза Глінська розповіла, як готує улюблений салат на вечерю з буряка та сиру фета. Ми впевнені, що він теж стане вашим улюбленим. На його приготування вам знадобиться всього 5 хвилин.

Суддя першого сезону "Мастер Шеф. Професіонали" Єлизавета Глінська поділилась з читачами рецептом смачного та легкого салату з буряка та сиру фета, який чудово підійде для вечері.

Читайте також Коли починається Великий піст 2021: календар харчування по днях

Салат легкий у приготуванні та вітамінний. На його приготування вам потрібно буквально 5 хвилин, за умови, що у вас вже буде відварений буряк.

Як приготувати легкий салат на вечерю без м’яса

Інгредієнти:
– 300 г відвареного буряка;
– 15 г кедрових горіхів;
– 70 г фети;
– 10 мл оливкової олії;
– сіль на ваш смак;
– мангольд за бажанням.
  1. Наріжте буряк тоненькими кільцями, викладіть його на тарілку.
  2. Кедрові горішка обсмажте на сухій сковорідці та посипте ним буряк.
  3. Подрібніть руками сир фета та посипте нею салат.
  4. Викладіть зверху листя мангольду та полийте оливковою олію. За бажанням посоліть. Смачного!