4 березня,
20:04
Салат за 5 хвилин: рецепт з буряка та фети від Лізи Глінської
Джерело:
інстаграм Лізи ГлінськоїЛіза Глінська розповіла, як готує улюблений салат на вечерю з буряка та сиру фета. Ми впевнені, що він теж стане вашим улюбленим. На його приготування вам знадобиться всього 5 хвилин.
Суддя першого сезону "Мастер Шеф. Професіонали" Єлизавета Глінська поділилась з читачами рецептом смачного та легкого салату з буряка та сиру фета, який чудово підійде для вечері.
Читайте також Коли починається Великий піст 2021: календар харчування по днях
Салат легкий у приготуванні та вітамінний. На його приготування вам потрібно буквально 5 хвилин, за умови, що у вас вже буде відварений буряк.
Як приготувати легкий салат на вечерю без м’яса
Інгредієнти:– 300 г відвареного буряка;
– 15 г кедрових горіхів;
– 70 г фети;
– 10 мл оливкової олії;
– сіль на ваш смак;
– мангольд за бажанням.
- Наріжте буряк тоненькими кільцями, викладіть його на тарілку.
- Кедрові горішка обсмажте на сухій сковорідці та посипте ним буряк.
- Подрібніть руками сир фета та посипте нею салат.
- Викладіть зверху листя мангольду та полийте оливковою олію. За бажанням посоліть. Смачного!