Суддя першого сезону "Мастер Шеф. Професіонали" Єлизавета Глінська поділилась з читачами рецептом смачного та легкого салату з буряка та сиру фета, який чудово підійде для вечері.
Читайте також Коли починається Великий піст 2021: календар харчування по днях
Салат легкий у приготуванні та вітамінний. На його приготування вам потрібно буквально 5 хвилин, за умови, що у вас вже буде відварений буряк.
Як приготувати легкий салат на вечерю без м’яса
- Наріжте буряк тоненькими кільцями, викладіть його на тарілку.
- Кедрові горішка обсмажте на сухій сковорідці та посипте ним буряк.
- Подрібніть руками сир фета та посипте нею салат.
- Викладіть зверху листя мангольду та полийте оливковою олію. За бажанням посоліть. Смачного!