Суддя першого сезону "Мастер Шеф. Професіонали" Єлизавета Глінська поділилась з читачами рецептом смачного та легкого салату з буряка та сиру фета, який чудово підійде для вечері.

Читайте також Коли починається Великий піст 2021: календар харчування по днях

Салат легкий у приготуванні та вітамінний. На його приготування вам потрібно буквально 5 хвилин, за умови, що у вас вже буде відварений буряк.

Як приготувати легкий салат на вечерю без м’яса

  1. Наріжте буряк тоненькими кільцями, викладіть його на тарілку.
  2. Кедрові горішка обсмажте на сухій сковорідці та посипте ним буряк.
  3. Подрібніть руками сир фета та посипте нею салат.
  4. Викладіть зверху листя мангольду та полийте оливковою олію. За бажанням посоліть. Смачного!