Соус ранч – один із найпопулярніших витворів американської кухні. Він має дуже ніжний кремовий смак та трав'янистий аромат, тому може бути як заправкою для салату, так і доповненням до соковитого м'яса.

Актуально Це оцінять усі: як приготувати для холодцю максимально прозорий бульйон

Цей соус створили поблизу зіркової Санта-Барбари, що у Каліфорнії, але про вартість інгредієнтів турбуватися не треба: усі вони зазвичай є у нашому холодильнику.

Рецепт соусу ранч

Час: 35 хвилин

Порцій: 2

Універсальний соус / Фото Food Network

Інгредієнти:

  • 230 грамів майонезу;
  • 120 грамів сметани;
  • чайна ложка сушеної зеленої цибулі;
  • чайна ложка сушеного кропу;
  • 1/4 чайної ложки сушеного часнику;
  • 1/4 чайної ложки цибулевого порошку;
  • дрібка солі та чорного перцю.

Приготування:

  1. Усі вказані інгредієнти кладемо у миску та дуже добре перемішуємо. Це може зайняти кілька хвилин, але до процесу варто поставитися відповідально, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.
  2. Накриваємо соус поліетиленовою плівкою та залишаємо у холодильнику мінімум на 30 хвилин. Після цього соусом можна заправляти салат або подавати до м'яса.

Смачного!