12 січня,
09:55
Сендвіч з м’ясом: ідеальний сніданок нашвидкуруч
Джерело:
Микола ЛюлькоПотрохи потрібно відходити від сніданків пампухами та вчорашніми варениками і розпочинати свій день з ситної, але поживної їжі.
Український шеф-кухар Микола Люлько поділився з читачами рецептом смачного і ситного сніданку, який ви з легкістю можете приготувати вдома.
Читайте також Зіркові гості та відомі бренд-шефи: хто став першим учасником нового кулінарного кастинг-шоу
Таким оригінальним і вишуканим сніданком ви здивуєте кожного, кому пощастить його скуштувати.
Сендвіч з м’ясом
- Час: 20 хвилин
- Порції: 1
– 150 грамів булки;
– 150 грамів м'яса;
– 60 грамів цибулі;
– 30 грамів вершкового масла;
– 80 грамів грибів;
– 10 грамів базиліку;
– 30 грамів томату;
– 4 скибки сиру чедер.
Приготування:
- Розігріваємо сковорідку з вершковим маслом та обсмажуємо на ній нарізану кубиком цибулю. Додаємо нарізані довільними шматочками гриби та додаємо улюблених спецій.
- М'ясо, найкраще обрати телятину, нарізаємо тонкою соломкою та обсмажуємо на грилі або на сковорідці з маслом.
- Розрізаємо булку навпіл та обсмажуємо до рум'яної скоринки, поливаємо базиліком та викладаємо зверху шматочки м'яса.
- На гриби викладаємо скибки сиру та смажимо не перевертаючи, доки він не розтопиться. Викладаємо на м'ясо.
- Зверху додаємо кільця томатів, листочки зелені та накриваємо іншою половиною булки.
Нехай смакує!