Щоб ситно та смачно поснідати вранці, необов'язково годинами стояти біля плити. Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф", шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами рецептом швидкого сендвіча з тунцем, квашеним огірком та улюбленою зеленню.
Читайте також Швидкий рецепт плову в рукаві: страва для лінивих
Смачнішого за цей сендвіч ще треба пошукати. Він буде до смаку не тільки дорослим, а й дітям.
Рецепт сендвіча з тунцем
- Час: 10 хвилин
- Порції: 1 – 2
Приготування:
- Для приготування начинки з тунця підготуйте глибокий посуд. З'єднайте у ньому частину тунця (решту залиште), варене яйце, лимонний сік, чорний мелений перець, оливкову олію та шматочки ріпчастої цибулі.
- Ретельно подрібніть все блендером до однорідної маси.
- Окремо наріжте квашений огірок дрібними шматочками, змішайте з начинкою з риби.
- Насічіть улюблену свіжу зелень, додайте до решти інгредієнтів та перемішайте. Також додайте решту тунця.
- Розігрійте сковорідку зі шматочком вершкового масла та обсмажте на ній хліб з обох сторін до рум'яної скоринки.
- Розігрійте сковорідку до 200 градусів.
- Викладіть на скибки рум'яного хліба натертий сир моцарела, тунцеву намазку та накрийте іншим шматком хліба.
- Запікайте все в духовці, доки сир не розтане.
- Готовий гарячий сендвіч загорніть у шар харчової фольги та подавайте до столу.
Смачного!