Щоб ситно та смачно поснідати вранці, необов'язково годинами стояти біля плити. Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф", шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився з читачами рецептом швидкого сендвіча з тунцем, квашеним огірком та улюбленою зеленню.

Читайте також Швидкий рецепт плову в рукаві: страва для лінивих

Смачнішого за цей сендвіч ще треба пошукати. Він буде до смаку не тільки дорослим, а й дітям.

Рецепт сендвіча з тунцем

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1 – 2

Приготування:

  1. Для приготування начинки з тунця підготуйте глибокий посуд. З'єднайте у ньому частину тунця (решту залиште), варене яйце, лимонний сік, чорний мелений перець, оливкову олію та шматочки ріпчастої цибулі.
  1. Ретельно подрібніть все блендером до однорідної маси.
  1. Окремо наріжте квашений огірок дрібними шматочками, змішайте з начинкою з риби.
  1. Насічіть улюблену свіжу зелень, додайте до решти інгредієнтів та перемішайте. Також додайте решту тунця.
  1. Розігрійте сковорідку зі шматочком вершкового масла та обсмажте на ній хліб з обох сторін до рум'яної скоринки.
  1. Розігрійте сковорідку до 200 градусів.
  1. Викладіть на скибки рум'яного хліба натертий сир моцарела, тунцеву намазку та накрийте іншим шматком хліба.
  1. Запікайте все в духовці, доки сир не розтане.
  1. Готовий гарячий сендвіч загорніть у шар харчової фольги та подавайте до столу.

Смачного!