Не обов’язково перемивати весь посуд і кухню після приготування плову – скористайтеся рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво. Він приготував цю популярну, ситну страву у рукаві для запікання. Мінімум зусиль та максимум смаку!

Читайте також Всього чотири інгредієнти: рецепт ірландського хліба на молочній сиворотці

Рецепт плову в рукаві

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 1 – 2

Приготування:

  1. Ретельно почистіть овочі від шкірки, помийте проточною водою.
  1. Наріжте моркву та цибулю довільними шматочками. Свинину середніми шматками.
  1. Підготуйте рукав для випікання. Висипте в нього рис, зверху покладіть шматочки свинини та овочі. Рясно посипте все спеціями та полийте оливковою олією. Зверху викладіть свіжий виноград.
  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  1. Влийте воду до страви та щільно зав'яжіть рукав для випікання. Відправте плов в духовку на 50 – 60 хвилин.
  1. Обережно відкрийте рукав, випустіть гарячий пар та перекладіть страву на порційні тарілки.

Смачного!