Не обов’язково перемивати весь посуд і кухню після приготування плову – скористайтеся рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво. Він приготував цю популярну, ситну страву у рукаві для запікання. Мінімум зусиль та максимум смаку!
Читайте також Всього чотири інгредієнти: рецепт ірландського хліба на молочній сиворотці
Рецепт плову в рукаві
- Час: 60 хвилин
- Порції: 1 – 2
Приготування:
- Ретельно почистіть овочі від шкірки, помийте проточною водою.
- Наріжте моркву та цибулю довільними шматочками. Свинину середніми шматками.
- Підготуйте рукав для випікання. Висипте в нього рис, зверху покладіть шматочки свинини та овочі. Рясно посипте все спеціями та полийте оливковою олією. Зверху викладіть свіжий виноград.
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Влийте воду до страви та щільно зав'яжіть рукав для випікання. Відправте плов в духовку на 50 – 60 хвилин.
- Обережно відкрийте рукав, випустіть гарячий пар та перекладіть страву на порційні тарілки.
Смачного!