Місяць березень не багатий на сезонні продукти, адже гливи єдиний його продукт. Цей надзвичайний гриб містить безліч вітамінів та корисних мінералів. Радимо вам у березні хоча б раз в тиждень готувати смачні підливи з глив до м'яса чи риби.
Дієтологи стверджують, що найкраще харчуватися сезонними продуктами, а не купувати тепличні несезонні смаколики.
Читайте також Сезонні продукти лютого: чим краще харчуватись взимку
– Гливи
Страва з глив/Обозреватель
Існує кілька видів глив: "Глива звичайна", "Глива устрична" та "Устричний гриб". До речі, гливи вважають афродизіаком, дієтичним продуктом та цілющим грибом, який помагає від багатьох хвороб.
Найкраще смакують у підливі або маринованими. Вправні господині готують з них пироги та додають у салати після термічної обробки.