У 10 разів смачніша, ніж з яблуками: готуємо казково смачну шарлотку з черешнею
17 червня 2024,
18:59
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaЯкщо ви досі не готували шарлотку з черешнями, то пора це виправляти. Її смак вас однозначно вразить і потішить!
Як і яблучна, черешнева шарлотка готується дуже просто. Вона цілком може прикрасити навіть святковий стіл.
Варто спробувати Їх зметуть зі столу за секунду: готуємо розкішні полуничні кекси
Шарлотка з черешнями
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 6
– 200 грамів черешень;
– 200 грамів борошна;
– 5 яєць;
– 200 грамів цукру;
– 1 чайна ложка розпушувача.
Приготування:
- Збийте яйця із цукром до утворення пишної піни.
- Додайте просіяне борошно та розпушувач. Знову добре збийте міксером.
- Форму для випічки змастіть маслом або вистеліть пергаментним папером. Вилийте туди тісто та покладіть зверху черешні без кісточок.
- Поставте пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Не відчиняйте духовку перші 20 хвилин. Перевірте готовність зубочисткою – вона має вийти з шарлотки сухою.
- Готову шарлотку не виймайте одразу з форми, а дайте їй трохи охолонути. Перед подачею посипте цукровою пудрою.