Незважаючи на те, що з початку повномасштабного вторгнення умови для розвитку бізнесу стали несприятливими, мережа Döner Maркет активно розвивається. Так, у Києві відкрили 100-й за рахунком заклад цього популярного бренду.

До теми Якщо шаурма – то від Döner Maркет: чому варто скуштувати смачний і безпечний стрітфуд

Відкриття Döner Maркет для нас – знакова подія. Розбудовуючи цю мережу, насамперед ми ставимо ціль – показати і розказати українцям про те, що стритфуд може бути не тільки смачним, а й безпечним – якщо він від Döner Maркет, звісно,
– розповідає Артем Поліщук, керівник управління по роботі з франчайзі МХП.

Шаурма може бути і смачною, і безпечною, якщо обирати Döner Mаркет / Фото Döner Maркет

"Зараз, як ніколи, важливо тримати економічний фронт, створювати робочі місця і розвиватися. Дуже вдячні усім нашим співробітникам і партнерам, які в цей непростий для України час виходять на зміни і роблять це з відданістю. Ми зі свого боку не плануємо зупинятися, а навпаки – працювати ще більше", – додав Артем Поліщук.

Döner Maркет підтримує економіку, забезпечуючи сотні українців робочими місцями / Фото Döner Maркет

Шаурма від Döner Maркет– смачна та безпечна

В Україні шаурма як вид стритфуду з‘явилась стихійно. Однак вже у 2020 році відкрився перший Döner Maркет, який доводить, що шаурма може бути безпечною і смачною. Зокрема:

  • у мережі відповідально ставляться до підбору кожного інгредієнта;
  • м’ясо у стравах – від перевірених постачальників: це курятина “Наша Ряба”, що виготовляється на сертифікованих за стандартами BRC та Halal виробництвах, і яловичина Skott Smeat, яка відповідно виготовляється на виробництвах, що сертифіковані за стандартами ISO 22000 і Halal;
  • кожен Döner Maркет регулярно проходить перевірки відділу контролінгу МХП для забезпечення споживачів лише якісною та безпечною продукцією;
  • і, звісно, обов’язковим є дотримання санітарно-гігієнічних норм та належних умов зберігання продукції.

Тож Döner Maркет – не тільки смачна, а й безпечна шаурма / Фото Döner Maркет

Цікаві факти про Döner Maркет

У 2021 році Döner Maркет встановив світовий рекорд – 70 кухарів приготували найдовшу в світі шаурму. 129 метрів і 4 сантиметри улюбленого стритфуду українців увійшли в історію.

Та на цьому бренд не припиняє вражати своїми досягненнями. Всеукраїнська мережа Döner Maркет, що з’явилася на ринку 23 серпня 2020 року, до кінця 2022-го планує відкрити щонайменше 20 нових закладів!